Ungdomsläger i Blekinge 16–17 mars

Lägret blir en kombinerad tränings- och tävlingsresa och vänder sig i första hand till tävlingsaktiva ungdomar, som klarar minst en gul bana. Ungdomar, som inte är på den nivån, är välkomna i förälders sällskap. Samling: Vi träffas ombytta kl 10.00 på parkeringen vid badplatsen Sternö, Karlshamn (målet på kartan). Vi går en kartpromenad (inte banan här nedan) för att få förståelse för hur terrängen ser ut och hur kartan är ritad. Denna träning är också öppen för vuxna SOLare. Det finns markerade slingor för de som vill hålla sig till stigarna.

Efter kartpromenaden äter vi medhavd lunch. Om vädret tillåter stannar vi vid Sternö, där det även finns grillmöjligheter. Vid sämre väder intar vi lunchen i OK Stigmännes klubbstuga, där vi också ska övernatta.

På eftermiddagen blir det träning vid Sternö – banor på gul och orange nivå med utsatta kontroller. Även denna träning är öppen för vuxna SOLare. För de som inte vill delta i träningen finns det möjlighet att besöka t ex Kreativum eller Väggabadet. OBS. Detta måste ske i förälders sällskap, då ledarna är med på träningen.

Efter träningen kör vi till OK Stigmännens klubbstuga, villa Solvik. Där finns dusch.
Det finns 20 sängplatser/madrasser och plats till fler om man kan sova på medtaget liggunderlag.

På kvällen äter vi middag i klubbstugan., gemensam för alla SOLare, som vill vara med. Beroende på antal lagar vi mat eller beställer pizza/annan hämtmat. Det finns servis och plats att sitta för 50 personer.
På söndagen äter vi frukost och sedan springer de som vill Ronneby OKs tävling. Till den anmäler ni själv på Eventor. Ingen skuggning erbjuds på tävlingen. Ronneby har även tävling på lördagen, men tanken med lägret för ungdomarnas del, är att träna och umgås i stället.
Lägret är gratis för ungdomar och ledare. Övriga betalar för sin middag.


Ta med:

Sängkläder, kläder och utrustning för en orienteringsträning och en tävling. Lunch till lördagen.

Anmälan:

Till i.ekelov@gmail.com senast 25/2. Säg till om ev. specialkost.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *